SABLAM TOT > Services > Taiere cu jet de apa

Apa sub presiune poate taia o varietate de materiale si substante datorita unei viteze de iesire foarte ridicate de pana la 3.000 km / h. Viteza de lucru depinde intotdeauna de duritatea si grosimea materialului.. Pentru a putea sa taia si materiale extrem de dure cum ar fi de ex. otelul,  granulatul trebuie amestecat cu apa pentru o economie sporita.

Taierea cu jet de apa este intotdeauna ideala daca substantele nu trebuie sa se incalzeasca in timpul procesului de taiere sau daca exista parti ale substantelor care trebuie sa fie conservate (cum ar fi plasa de otel in beton). De asemenea, pentru a evita aburul si fumul toxic care poate aparea de exemplu de la taierea plasticului, taierea cu jet de apa este adesea preferata fata de metodele conventionale.

Ai intrebari legate de aceasta procedura?

076.539.0791

Problema: Lamele se uzeaza in timp ce taie, iar cu cat sunt mai uzate, cu atat mai putin precisa este taietura.  Decuparea manuaaă expune lucratorii la pericole de siguranta.

Solutie: Jeturile automate de apa produc taieturi precise, consistente si fara riscuri pentru personal. Ele pot functiona cu sau fara abraziv, in functie de aplicatie.

Avantaje:
Curaturi clare si precise
Sisteme automatizate pentru o productivitate si mai mare
Fara riscuri de accidente de munca
Taie orice de la beton la salata

 

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact