SABLAM TOT > Services > Sablare Beton

Ai nevoie de ajutor?

Ia legatura cu unul din consultantii nostri si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie!

Suna-ne >>

Agregatul expus este un finisaj care poate fi obtinut din sablarea betonului cu nisip. Consideram ca sablarea este cel mai eficient mod de a obtine aspectul de agregat expus.

Pentru a realiza acest lucru, betonul este amestecat inainte de turnare cu un agregat adaugat, care este un mix de piatra. Exista o gama masiva de amestecuri de agregate expuse disponibile. Orice companie de beton bun poate oferi o gama larga de culori si optiuni.

Atunci cand betonul este slefuit, se indeparteaza stratul superior de pe beton pentru a expune pietrele turnate in amestec.

Exista nivele diferite de sablare pentru agregate expuse. Pentru a obtine un aspect diferit, puteti aplica un jet mai usor nu va da un aspect nu atat de expus, ci mai degraba un aspect de smirghel. Apoi puteti apela la o sablare cu jet cu intensitate medie sau mare, expunand mai mult piatra.

De obicei cel mai bine este sa faceti o proba inainte de a incepe lucrarile de sablare pe o suprafata mare pentru a confirma aspectul necesar.

Agregatul expus ofera intr-adevar un finisaj profesionist elegant pentru orice zona din beton.
Putem sabla orice proiect rezidential sau comercial.  De asemenea, am sablat scari sau scaune de beton in parcuri.

Caile de acces din agregat expus, care au fost sablate, arata proaspat si inteligent. Sunt, de asemenea, practice pentru a deghiza petele si a le face mai putin alunecoase, ceea ce este foarte important, mai ales pe caile de acces abrupte din parcarile mall-urilor.

Caile de trecere si trecerile pe sosele sunt o alta zona de beton populara care trebuie sa fie tratata cu nisip. Mai ales in cladiri noi, centre comerciale, scoli, blocuri de birouri, parcuri oriunde exista o zona de beton.

Avand in vedere ca agregatul expus cu nisip nu este alunecos, este o alegere foarte populara pentru zonele in care exista trafic intens sau zone umede

APLICATII

  • Beton
  • Zidarie
  • Cladiri
  • Unitati / Cai de acces
  • Zone de divertisment
  • Case & Depozite
  • Masinarii
  • Proprietati noi
  • Bazine de inot
  • Grinzi de otel si orice din otel.

Tipuri de material abraziv:

Oxidul de aluminiu – abraziv utilizat pe scara larga pentru finisarea si pregatirea suprafetelor si este o abraziva extrem de ascutita si de durata.
Pietris de sticla zdrobita – natura unghiulara a granulelor de sticla zdrobita permite profilarea agresiva a suprafetei si eliminarea acoperirilor si contaminarea suprafetei.
Margelele din sticla – produc o finisare mult mai fina si mai stralucitoare.
Granat – un abraziv dur si greu, cu granule mai mari, care taie granule rapid si mai fin, care sunt folosite pentru cele mai fine finisaje
Carbura de siliciu  – cel mai dur mediu de sablare disponibil si permite taierea de mare viteza.
Plastic abraziv – ofera viteze rapide de stripare si calitate consistenta. Este ideal pentru striparea acoperirilor si a vopselei.
Piatra Ponce – utilizata in principal ca o abraziva usoara si este ideala pentru procese mai putin agresive in care protectia suprafetei este importanta.
Pietris din otel – ofera o metoda foarte rapida pentru indepartarea contaminantilor de suprafata din otel.
Stiulete de porumb – un mediu moale care ofera proprietati excelente de curatare si stripare fara deteriorarea substraturilor moi
Coji de nuca – ofera o stripare sau o curatare agresiva fara a deteriora suprafata de baza.
Bicarbonat de sodiu – medii de curatare pentru indepartarea contaminantilor fara a deteriora suprafata de baza.

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact