SABLAM TOT > Services > Sablare piese in cabina

Ai nevoie de ajutor?

Ia legatura cu unul din consultantii nostri si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie!

Suna-ne >>

Sablam-TOT ofera servicii de sablare piese in cabina de sablat cu materiale abrazive de inalta calitate, cu precizie. Acest proces face parte din gama noastra completa de curatare si finisare a metalelor. Sablarea cu nisip este folosita pentru a va pregati piesa pentru placare si finisare:

  • Indepartati vopseaua si alte acoperiri
  • Indepartati rugina si alti contaminanti
  • Pregatiti suprafata metalica pentru placare sau acoperire – creste eficienta de lipire a acoperirilor si adezivilor
  • Finisati suprafetele pieselor pana la finetea dorita.

Oferim clientilor nostri un produs superior datorita atentiei acordate detaliilor si angajamentului fata de calitate, sustinute de cel mai inalt nivel de servicii pentru clienti. Serviciile noastre de sablare va ajuta sa va asigurati ca aspectul final al piesei va satisface asteptarile dvs.  Sunati astazi pentru a vedea cum putem rezolva provocarile dvs. de finisare.

Cand vine vorba de refinisarea metalelor, primul pas este, de obicei, pregatirea suprafetei prin indepartarea finisajelor mai vechi si a oricaror impuritati de suprafata care ar putea afecta finisajul. Realizam acest lucru printr-un proces numit sablare cu nisip. . Profesionistii nostri din domeniul nisipului au experienta in ceea ce priveste indepartarea in siguranta a finisajului existent dintr-o varietate de suprafete metalice. Fie ca este vorba de otel inoxidabil, cromol, alama sau orice amestec de aliaj, putem elimina finisajele vechi si restauram suprafata metalica noua.

Sablarea cu nisip este deosebit de atractiva pentru elemente cum ar fi mobilier de terasa, motociclete, caroserii auto, corpuri arhitecturale cum ar fi balustrade si corpuri deiluminat precum candelabrele. Contactati-ne astazi pentru o operatie de sablare profesionista.

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact