SABLAM TOT > Prezenta Nationala > Sablare Constanta

Echipa SablamTOT se extinde acum si catre zona de Est a tarii. Datorita numarului foarte mare de cereri s-a infiintat Divizia de Est SablamTOT care va efectua lucrari de sablare si in orasul Constanta.

Detinem cea mai buna aparatura de ultima generatie si personalul cel mai bine instruit din tara. Periodic echipa noastra participa la cursuri de formare pentru a indeplini in orice clipa cele mai inalte standarde europene din domeniul sablarii si al curateniei industriale.

Indiferent de marimea lucrarii, clientii din Constanta pot apela la serviciile noastre cu incredere. Sablarea poate fi aplicata cu succes in orice domeniu de activitate: constructii, transporturi, industria farmaceutica, industria alimentara, industria auto si in domeniul restaurarilor de cladiri sau monumente istorice.

Activitatile pe care le desfasoara SablamTOT:

Sablare cu gheata carbonica
Sablare cu bicarbonat de sodiu
Sablare cu nisip sau cu alte materiale abrazive
Curatare cu abur uscat
Hidrosablare
Curatare hote (sisteme de exhaustare)
Curatare tubulaturi interioare, ghene de gunoi (tobogane)
Avantajele apelarii la serviciile noastre:

termen de executie al lucrarilor extrem de scurt
raport calitate pret bun, preturi pentru bugetul oricarui client
manevrarea cu grija a suprafetelor, echipa fiind formata exclusiv din profesionisti in domeniul sablarii
lucrari realizate in conformitate cu reglementarile legale
Orasul Constanta este un municipiu portuar situat pe coasta Marii Negre, in zona de sud-est a Romaniei. Constanta este localizat in judetul cu acelasi nume, din regiunea istorica Dobrogea. Alaturi de Cluj, Constanta este unul dintre orasele cu cel mai ridicat standard de viata din Romania. Suprafata orasului este de 129 de kilometri patrati, avand o populatie de peste 283.000 de locuitori.

Totodata Constanta este si cel mai vechi oras atestat de pe teritoriul romanesc. Portul Constanta se intinde pe o suprafata de 39 de kilometri patrati si este considerat cel mai mare port din bazinul Marii Negre. situat pe locul 4 in Europa.

Constanta este un important centru industrial, comercial si turistic. Orasul s-a dezvoltat foarte mult in jurul acestor ramuri industriale:

  • industria navala
  • industria alimentara (morarit si panificatie, lapte si lactate, ulei comestibil, vin si bauturi alcoolice, conserve carne si peste)
  • industria turismului
  • industria constructiilor de masini
  • industria chimica si petrochimica
  • industria materialelor de constructii
  • industria usoara (confectii echipament de lucru, tricotaje etc.)
  • industria prelucratoare a lemnului
  • industria energetica (centrala Nuclearoelectrica de la Cernavoda)

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact