SABLAM TOT > Prezenta Nationala > Sablare in Slatina

Sablarea este o metoda inovativa de curatare. Pentru ca ne dorim ca toata lumea sa aiba acces la sablare, echipa SablamTOT a luat decizia de a se extinde cat mai mult in zona de Sud a tarii.

Devizia de Sud a echipe SablamTOT va putea sa furnizeze servicii de sablare si curatenie industriala si pentru locuitorii orasului Slatina.

Trebuie sa retineti ca intotdeauna o sablare efectuata corect si de catre un personal specializat va indeparta toata murdaria de pe o suprafata, si nu o va afecta in niciun fel.

Echipa noastra efectueaza operatiuni de sablare cu:

Sablare cu gheata carbonica, o metoda non-toxica si extrem de precisa prin care murdaria este indepartata 100% ecologic si rapid. Suprafetele nu sunt deloc afectate, iar gheata carbonica poate fi utilizata chiar si pentru echipamentele electrice datorita faptului ca aceasta gheata carbonica este uscata si nu conduce electricitatea.
Sablarea cu bicarbonat de sodiu, denumita si sablare cu soda, este folosita in special pentru curatarea si restaurarea suprafetelor delicate. Bicarbonatul de sodiu este unul dintre cele mai delicate abrazive. Este o metoda non-toxica, necoroziva si nu lasa reziduuir abrazive. Soda este solubila in apa.
Sablarea nisip, sau sablarea cu abrazivi, este solutia cel mai frecvent utilizata pentru sablare. Cu ajutorul acesteia se netezesc, finiseaza si curata anumite suprafete. Curata depuneri greu de indepartat cum ar fi rugina, grundul, coroziunea sau tunderul.
Slatina este un oras resedinta al judetului Olt. Orasul Slatina se situeaza in sudul Romaniei, pe malul stan al raului Olt. Populatia orasului Slatina este de peste 79.000 de locuitori, avand o suprafata de 53, 93 de kilometri patrati.

Orasul are o vechime de peste 650 de ani si este un important centru industrial si istoric pentru regiune.

Fiind resedinta de judet, Saltina este motorul de dezvoltare al economiei judetului Olt. Orasul are un caracter industrial extrem de pronuntat.

Printre ramurile industriale care s-au dezvoltat in aceasta regiune se numara:

industria producatoare de aluminiu
industria cauciucurilor (a anvelopelor)
industria pieselor auto
industria metalurgica
productia de tevi fara sudura
Din punct de vedere istoric si cultural, Slatina are urmatoarele obiective turistice, si monumente istorice:

Catedrala
Schitul Streharet
Manastirea Clocociov
Biserica Sfanta Treime
Biserica Sfantul Nicolae
Cofetaria “La atletul albanez”
Muzeul Judetean Olt
Biserica Troitei
Monumentul Ecaterina Teodoroiu

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact