APLICATII SABLARE CO2:
Sterilizează echipamentele de prelucrare alimentară fără a lăsa în urmă deșeuri nocive!
- cuptoare industriale
- plăci cuptor
- instalație pneumatică de transport
- transportoare
- mixere
- adezivi utilizați la ambalare
- mașini de tăiat carne
- suprafețe de pregătire
- mașini de prelucrare a produselor alimentare
Temperatura extremă pe care o are gheața carbonică ajută la eliminarea bacteriilor și ciupercilor instant, făcând astfel din sablarea cu gheață carbonică o metodă naturală de curățare antibacteriană ideala pentru industria alimentară.
Beneficii – sablare cu gheata carbonica in industria alimentara
- curățare fără răcirea echipamentelor
- curățare fără oprirea producției
- economie de costuri, deoarece angajații pot lucra în timpul procesului de curăţare
- elimină bacteriile si ciupercile
- deșeuri Reduse
- protejează durata de viață a echipamentelor
- aprobat de toate instituțiile sanitare din domeniu
Este sablarea cu gheata carbonica sigura in preajma echipamentelor de productie din industria alimentara?
Sablarea cu gheata carbonica este ideala pentru aceste operatiuni deoarece:
- nu se folosesc solvenți chimici
- curăță, igienizează și dezinfectează suprafețele
- nu afectează echipamentul astfel curățat
- după curățare, nu rămân reziduuri abrazive
- nu genereaza deloc umiditate in zonele de productie.