SABLAM TOT > Sablare cu gheata carbonica
sablare-gheata-carbonica

Sablarea cu CO2 este non-toxica si precisa. Este singura metoda de curatare industriala rapida, 100% ecologica care asigura eficienta maxima si nu afecteaza suprafata curatata. Prin această metoda se elimina doar rezidurile lasand suprafetele mai curate decat prin orice altă metoda. Nu presupune utilizarea de solventi chimici ori materiale abrazive toxice.

In plus, echipamentele pot fi curățate exact în locul în care se află, fara mutarea ori răcirea anterioară a acestora.Cu ajutorul acestei metode revolutionare veți obtine rezultate cu adevărat remarcabile în curățarea echipamentelor, zonelor de lucru și curățarea clădirilor ce urmează a fi restaurate.Pulverizarea cu gheata carbonica este o metoda uscata de curatare.
Aceasta elimina majoritatea problemelor in cazul curatarii unitatilor de procesare sensibile la apa sau electricitate, putandu-se executa lucrari sub o tensiune de pana la 400V.

Aplicatii

Servicii de sablare cu gheata carbonica

Am adus în Romania o metoda noua de sablare industriala care curata impecabil, in cel mai scurt timp si fara sa afecteze suprafetele: curatarea cu aparatul cu gheata carbonica.

Folosirea de gheata carbonica în sablarea industriala se face cu ajutorul unui aparat special creat, care asigură curățarea eficientă, 100% necorozivă.
Aparatul de sablare cu gheata carbonica foloseste peleti de gheata (dioxid de carbon solid) pentru sablare. Gheata carbonica nu ataca suprafetele.

Acesta poate fi utilizat în absolut toate tipurile de domenii: alimentar, industrial, tipografii, construcții etc.
Dacă până acum sablarea echipamentelor reprezenta o problema din punct de vedere al timpului, costurilor si identificării unei proceduri eficiente, în prezent a devenit o simpla activitate de rutina, prin folosirea Aparatului de sablare cu gheata carbonica.

5 motive pentru a folosi sablarea cu CO2

1. Nu se opresc procesele obisnuite de lucru.Echipamentele se curata on-site (pe-loc).
2. Reduce / Elimina necesitatea folosirii solventilor toxici. Nu sunt necesari solventi secundari sau accesorii abrazive.
3. Curatarea se face fara a deteriora suprafata. Sablarea cu CO2 este non-abraziva.
4. Sablarea cu gheata carbonica este mai rapida si curatarea este mai aprofundată decat in cazul in care aceasta ar fi fost facuta manual.
5. Se pot sabla chiar si echipamentele electrice. intrerupatoare, cabluri, senzori foto, etc.

Aceasta metoda impresionanta a inlocuit procedurile standard de curatare, care implicau folosirea substantelor toxice, nisipului, sticlei, plasticului, apei sau a aburului, metode care fie duceau la degradarea echipamentelor curatate, fie nu asigurau o curatare eficienta.

Cum functioneaza procesul de sablare cu CO2?

Tehnologia revoluționara permite acum folosirea dioxidului de carbon în stare lichida pentru curatarea diverselor suprafete.

Gheata carbonica (gheata uscata) este dioxidul de carbon (CO2) convertit din stare lichida în stare solida prin reducerea controlata a presiunii si a temperaturii (cca.- 78°C). Aceasta tehnologie utilizeaza granulele de gheata carbonica ca material abraziv (dimensiuni de 3mm).

Procedeul de sablare cu gheata carbonica presupune proiectarea granulelor de gheata carbonica pe suprafata ce se doreste a fi curatata, prin intermediul aerului comprimat. În urma socului termic depunerile nedorite (vopsea, lac, lipici, ulei, bitum, masă plastică, etc) se contracta, se crapa si se desprind de suprafata în cauza.

Echipamente Folosite

Folosirea de gheata carbonica în sablarea industriala se face cu ajutorul unui aparat special creat, care asigură curățarea eficientă, 100% necorozivă.
Aparatul de sablare cu gheata carbonica foloseste peleti de gheata (dioxid de carbon solid) pentru sablare. Gheata carbonica nu ataca suprafetele.

Acesta poate fi utilizat în absolut toate tipurile de domenii: alimentar, industrial, tipografii, construcții etc.
Dacă până acum sablarea echipamentelor reprezenta o problema din punct de vedere al timpului, costurilor si identificării unei proceduri eficiente, în prezent a devenit o simpla activitate de rutina, prin folosirea Aparatului de sablare cu gheata carbonica.

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact