SABLAM TOT > Services > Curatare hote si tubulaturi

Servicii de curatare hote

Curatarea sistemului de exhaustare este mandatat de lege.

Operatorii SablamTOT detin competentele necesare pentru desfasurarea activitatii de curatare hote /sisteme de exhaustare, participand la programe de perfectionare (ex. Operator in verificarea, intretinerea si repararea instalatiilor speciale de prevenire si stingere a incendiilor. (cod COR 742104), curs organizat de Centrul de informare profesionala AUSTING).

Grasimea de bucătărie călătorește în hota, prin filtrele hotei de aerisire, în tubulatura care duce la ventilatorul de evacuare de pe acoperiș. Grasimea este un combustibil care se poate aprinde la o simpla scanteiesi se poate raspadi în intreaga bucatarie si pana pe acoperis în câteva secunde, provocand daune severe si pierderi de vieți omenesti. Proprietarul sistemului de evacuare este pe deplin responsabil ca sistemul de evacuare sa fie în siguranta.

SablamTOT ofera serviciul de curatare hote sisteme si instalatii de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor arse /sisteme de exhaustare, din bucatarie pana la acoperiș, pentru a se asigura că sistemul de evacuare este complet curățat conform standard-ului NFPA standard-96. Multi dintre concurenții nostrii curata numai in zonele pe care le puteți vedea și nu petrec destul timp pe zonele mai putin vizibile.

Curatarea echipamentului din bucatarie si curatarea podelei din bucatarie

Cum orice proprietar de restaurant știe, echipamentele de bucatarie si podelele pot deveni extrem de murdare și grăsimea se poate instala rapid, devenind foarte dificil de eliminat. SablamTOT  curăța echipamentele de bucatarie si podelele folosind degresanți eco și aparate de curatare cu abur uscat, pentru o bucătărie curata și mai sigura.

Curatarea zonei de debarasare a gunoiului si a separatoarelor de grasimi

SablamTOT poate curăța în zona tomberoanelor și separatoarelor de grăsimi. Vom aplica degresantul nostru eco-friendly și vom curăța bine intreaga zona cu echipamentul nostru de specialitate.

Curatarea filtrului hotei aragazului

Filtrele de aerisire din cadrul sistemului de exhaustare trebuie să fie curățat în mod regulat de către personalul restaurantului. În plus, o curatare profunda executata trimestrial de catre SablamTOT ajută filtrele de aerisire a hotei sa functioneze în mod corespunzător,  fapt ce echivaleaza cu mai puțin fum în restaurantul dumneavoastră. SablamTOT curăță  filtrele de aerisire folosind echipamente specializate și solutii degresante. SablamTOT poate măsura, comanda și cumpara filtre de aerisire pentru restaurantul dumneavoastra.

Curatarea betonului

SablamTOT  indeparteaza depunerile nedorite de pe suprafetele din beton, folosind aparatele de curatare de mare presiune. Exista posibilitatea pre-tratarii suprafetei cu ajutorul degresantului nostru eco-friendly. Zonele care de obicei au nevoie de curățare sunt: zonele din spatele restaurantului, pasajele, zonele de la intrarea din fata restaurantului, zonele de parcare, etc.

curatare tubulaturi

SablamTOT curata hota, tubulatura, ventilatorul si acoperisul dacă este necesar. Noi chiar dovedim acest lucru prin sistemul nostru de verificare foto/video!

Curatarea sistemului de evacuare în mod regulat ofera siguranța atat pentru dvs., clientii si angajații dumneavoastră. Pe lângă curățarea hotei si sistemului de evacuare din bucatarie, SablamTOT poate oferi mai multe servicii de valoare pentru restaurantul dvs., cum ar fi curatarea echipamentelor din bucatarie ori curățarea filtrului de aspirare / evacuare.

Restaurante
SablamTOT curata sisteme de hote si tubulaturi din diferite locatii precum fast-food-uri, pizzerii, restaurante, hoteluri, cantine, si in toate locatiile care au drept obiectiv de activitate prepararea produselor de origine alimentara.

Scoli
SablamTOT detine echipamente profesionale si forta de munca calificata pentru curatarea sistemelor de exhaustare din incinta unitatilor de invatamant: districte școlare, licee, universități, crese si gradinite.

Spitale
SablamTOT are experiență în curățarea sistemelor de exhaustare din incinta unitatilor sanitare: spitale, azile de batrani, etc. Puteți avea încredere că pacienții vor fi în siguranță atunci când apelati la noi pentru serviciul de curatare hote si tubulaturi.

Hoteluri si Cazinouri
SablamTOT poate lucra pe scară largă și in locatii dificile de curatat și avem experiența de a o face într-un timp util.

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact