SABLAM TOT > Services > Eliminare Mucegai

Existența mucegaiului în viața de zi cu zi și în spațiul de lucru reprezintă o problemă serioasă pentru sănătate. Printre cauzele cele mai des întâlnite ale apariției mucegaiului se enumeră inundațiile, scurgerile, problemele sanitare, umiditatea ridicată și curățarea regulată ineficientă.Numărul alergiilor cauzate de expunerea la sporii de mucegai este în creștere, iar infecțiile fungicide au devenit foarte des întâlnite.
Mucegaiul necesită un tratament adecvat. Scopul este de a elimina sporii deja existenți dar și inhibarea unei viitoare apariții, prin eliminarea tuturor reziduurilor care pot deveni suport de creștere a sporilor.

Sablarea cu gheață carbonică este cea mai eficientă soluție de îndepărtare a mucegaiului . Este cu 60%-80% mai rapidă decât orice altă metodă. În contact cu gheață carbonică, mucegaiul se micșorează și se desprinde instant de pe suprafața curățată. În plus, datorită sablării la temperaturi foarte joase (-78 de grade), umiditatea este extrasă din lemn, prevenind astfel o viitoare apariție a mucegaiului.

Această metodă de curățare poate fi folosită atât în zonele rezidențiale cât și cele industriale.

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact