hidrosablare

SablamTOT utilizează metode de hidrosablare de ultima generatie, masini de top si operatori bine instruiti pentru a asigura cea mai eficienta aplicare a metodelor de hidrosablare pentru proiecte specifice, in conformitate cu nevoile dvs.

Rezultatele hidrosablarii pot varia în functie de modalitatile de aplicare a metodei, operatorii companiei, know-how-ul si experienta generala.

In cuvinte simple, atunci cand vine vorba de hidrosablare, alegerea “omului potrivit”este de o importanta cruciala.


Oferim cele mai bune servicii de hidrosablare

hidrosablare

Hidrosablarea sau sablarea cu apa este o metoda de curatare care utilizeaza un flux foarte puternic de apă, în scopul de a elimina vopseaua veche, produse chimice, sau invelisuri acoperitoare, fără a deteriora suprafața inițială. Hidrosablarea este ideala pentru curățarea suprafețelor interne și externe, deoarece permite penetrarea unui jet de apă în locuri altfel inaccesibile sau locuri greu accesibile prin alte metode.

Printre avantajele hidrosablarii se afla capacitatea de a reduce iodații până la 30mg/2m precum și recuperarea și refolosirea apei, reducerea deșeurilor și a impactului asupra mediului.


De ce sa alegeti solutia SablamTOT de hidrosablare?

SablamTOT utilizează aparate de curatare de ultima generatie care permit executarea de lucrari atat in spatii externe cat si interne. Avem posibilitatea de a combina mai multe metode de curatare, daca situatia o cere (hidrosablare, sablare cu nisip/gheata carbonica, bicarbonat de sodiu). Solutiile oferite pot varia, de la curatari ecologice, abrazive/non-abrazive, umed/uscat, fara emisii de praf, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Echipa noastra a executat diferite lucrari de hidrosablare, avand experienta necesara pentru a depista modalitatea adecvata de curatare, care sa nu afecteze suprafata si care sa va ofere aspectul dorit.

sesiune hidrosablare ROVENT

Vizionare gratuita!

Propunerea noastra tehnico-financiara vine intotdeauna dupa vizionarea spatiului/suprafetei pe care doriti sa il/o curatati. Ne puteti trimite si poze/filme pe adresa noastra de mail, pentru a veni cu un raspuns intr-un timp cat mai scurt.

Atunci cand vine vorba de hidrosablare, alegerea “omului potrivit” este de o importanta cruciala.


SablamTOT va poate garanta rezultate optime de hidrosablare:

• garanția noastră suntem NOI
• echipamente optime și actualizate continuu
• operatori experimentați și instruiți pentru a manipula foarte bine echipamentele de hidrosablare
• Tehnicile de hidrosablare cele mai noi
• Folosim standardele germane STG NORMA 2222


Hidrosablarea poate fi aplicata la o mare varietate de suprafete de otel

• Sisteme multistrat cu exfoliere
• Sisteme de vopsire degradate aplicat peste oteluri
• Vopsele aplicate pe suprafața sablată
• Vopsele aproape intacte
• Sisteme de vopsire aplicate pe oțel la standard militar
• Sisteme de vopsire, care sunt complet învinețite, erodate sau colorate
• Grunduri cu leziuni mecanice și rugina alb

Hidrosablare: Galerie foto/video

hidrosablare bucuresti rovent Vezi VIDEO hidrosablare


 Tags: hidrosablarehidrosablare bucuresti

stiati ca  Stiati ca? Aparatele de hidrosablare de peste 2800 de bari au capacitatea de a demola, sparge betonul, datorită presiunii extrem de mari exercitată în direcția acestuia.