SABLAM TOT > Curatari Speciale

Cu o experienta de peste 10 ani si cu o gama de echipamente foarte variat si de ultima generatie personalul nostru calificat a intreprins sute de lucrari de o varietate si complexitate incredibila.

Suntem adeptii mentalitatii ca nu exista o solutie universala pentru proiectele clientilor nostri. Pentru a oferi rezultatele care ne-au clasat pe primul loc la nivel national am dezvoltat constant solutii noi si modernizat gama de echipamente folosite.

Am incheiat parteneriate cu cei mai mari distribuitori de aparate de curatare industriala iar personalul nostru participa constant la studii de perfectionare cu expertii din strainatate.

Pentru a va convinge singuri de capabilitatile noastre de a va ajuta va rugam sa vizionati urmatoarele studiile de caz:

Beneficiar: Monumentul “Aripi” Piata Presei Libere

Operatiune: Curatare depunere/contaminare cu OL de pe inox

Metoda de lucru: hidrosablare cu aport de abraziv

Constatare: Am constatat zone contaminate cu otel rezultat in urma operatiunilor de sudura, contaminari care fiind supuse actiunii precipitatiilor au creat pete de rugina.

Propunerea tehnica: S-a intevenit cu: -aparat de spalat cu presiune Karcher HD 9/50 cu presiune 50-500 bar.,  accesorizat cu duza pentru hidrosablare cu aport de abraziv. Operatiunile s-au executat la inaltime folosind o nacela cu inaltimea de lucru de 22 m.

Beneficiar: Ateneul Roman

Operatiune: indepartare graffiti monument istoric Ateneul Roman

Metoda de lucru: jet de apa cu aport de abraziv

Constatare: Peretii exteriori ai cladirii vopsiti cu desene tip graffiti

Solutie tehnica: S-a intervenit cu : Karcher HD 9/50 cu presiune 500 bar, 15 l/min, accesorizat cu duza injectie abraziv

Beneficiar: Philip Morris

Operatiune: Curatare depuneri vegetative de pe acoperis in vederea hidroizolarii ulterioare.

Metoda de lucru: hidrosablare

Constatare: In vederea operatiunilor de hidroizolare cu rasini poliuretanice a invelitorii halelor de productie, s-a impus curatarea depunerilor vegetative(muschi) si diverse reziduuri aderente la suport.

Suprafata de 10000 mp a fost curatata intr-un termen mult sub limita al beneficiarului de echipa SablamTot

Solutie tehnica: S-a intevenit cu: -aparat de spalat cu presiune Falch Aqua Speed R5 cu presiune 50-500 bar., depit de apa pana la 28 litri/min, accesorizat cu rotoduza

Beneficiar: Fabrica Dobrogea

Operatiune: Curatare cuptor coacere biscuiti + banda transportoare.

Metoda de lucru:hidrosablare

Constatare: Cuptorul de coacere pus in functiune cu mai bine de 10 ani in urma nu a fost supus nici unei lucrari de curatare la banda transportoare, motiv pentru care cauzeaza marirea cantitatii de rebut, precum si diverse problem tehnice(ingreunarea benzii,contractarea ei,blocare tamburi,functionare defectuoasa)

Solutie tehnica:s-a intervenit cu: – cu pompa de inalta presiune Falch trailer jet 125 cu presiune de 3000 bar,debit de apa 22 litri/min, accesorizat cu scater pentru curatarea automatizata a suprafetelor.

Beneficiar: Andu Concrete/Petrotel-Luckoil

Operatiune: Indepartare/decontaminare produs petrolier / reziduu petrolier de pe echipamentele de incarcare hidrocarburi in cisterne./ hidrosablare beton

Proiect de reabilitare statie de incarcare hidrocarburi.

Metoda de lucru: Hidrosablare

Constatare: In cadrul proiectului de reabilitare statiilor de incarcare hidrocarburi in cistern tren, apartinand Petrotel-Luckoil s-a dorit indepartarea reziduurilor petroliere de pe instalatiile si utilajele de incarcare, precum si hidrosablarea suprafetelor din beton in vederea aplicarii de mortare si tratamente specific.

Solutie tehnica: S-a intervenit cu pompa de inalta presiune Falch trailer jet 1000-14-0d cu presiune de 1000 bar,debit 13 litri /min accesorizata cu duza rotativa pentru hidrosablare si indepara depuneri aderente

Beneficiar: SC ROMPLY MEROPS

Operatiune: Curatare tabla inox cu depuneri de adeziv aderent

Metoda de lucru: sablare CO2

Constatare: Utilajul de presare/formare din cadrul fabricii de placi OSB are ca parte componenta matrite formate din tabla din inox . Aceste suprafete au colectat adeziv care a format o pelicula foarte aderenta pe alterand astfel procesul de productie.

Solutie tehnica: Pentru a sabla fara a matui suprafata lucioasa a pieselor de inox am ales ca si metoda sablarea cu gheata carbonica folosind dispozitiv Karcher IB 15/80

Beneficiar: Colegiul tehnic Henri Coanda

Operatiune: Curatare si reconditionare avion

Metoda de lucru: sablare Co2

Constatare: In cadrul proiectului de restaurare avion in scopuri educationale ,am fost contactati in vedere curatarii si restaurarii batranei aeronave rusesti. Depuneri vegetative, exfolieri au fost doar cateva din amprentele lasate de trecerea vremii.

Solutie tehnica: S-a intervenit cu aparatul de sablat cu gheata carbonica IB 15/80 capabil sa curete fara sa deterioreze delicatul fuselaj din aluminiu.

Beneficiar: ALL NUTS

Operatiune: Curatare cuptor,agregate,accesorii si banda transportoare

Metoda de lucru: Sablare cu gheata carbonica si hidrosablare

Constatare: Cuptor cu functionare intensiva ce nu a avut programata nici o lucrare de curatare profesionala in multii ani de functionare, a adunat depuneri atat pe cavitatile interioare ale camerelor de coacere, pe banda transportoare cat si pe tubulaturile de exhaustare gaze viciate.

Solutie tehnica: S-a intervenit prin sablare cu dispozitiv Karcher IB 15/80 in interiorul cuptorului, aparat de spalat cu presiune Karcher 9/50 cu presiune de lucru 500 bar si 15l/h pe banda transportoare si elementele demontabile ale cuptorului. Deasemenea pe zona de tuburaturi s-au folosit echipamente profesionale specifice pentru curatarea tubulaturilor.

Beneficiar PERSOANA FIZICA

Operatiune: Curatare speciala – curatare piscina

Metoda de lucru: Sablare umeda cu nisip

Constatare: Bazin piscina cu strat de vopsea epoxidica deteriorat din cauza unei aplicari initiale defectuase si degradat suplimentar de trecerea timpului.

Solutie tehnica: Am intervenit pentru indepartarea staturilor de protectie specifice prin sablare umeda cu nisip folosind utilaj Contracor DBS 100 in tandem cu compresor Atlas Copco XAS 5,5 mc/min

Beneficiar: STRABAG

Operatiune: Curatare Mucegai

Metoda de lucru: Pulverizare solutii speciale

Constatare: Subsolul -5 al cladirii Sky Tower din cauza unor erori la sistemul de hidroizolatie a fost inundat lucru care a dus la aparitia mucegaiului.

Solutie tehnica: Am intervenit folosind sprayere profesionale de joasa presiune cu motor termic pentru pulverizarea de solutii specifice cu rol antifungic.

Beneficiar: ISOVOLTA

Operatiune: Curatare sisteme exhaustare

Metoda de lucru: Folosirea unui set complex de echipamente specifice

Constatare: Sistemul de exhaustare si filtrare prezenta depuneri masive de praf si reziduuri specifice activitatii. Astfel prin acumularile peste limitele normale sistemul devenise aproape nefunctional.

Solutie tehnica: Am intervenit folosind echipamente specifice de curatare tubulaturi Lifa Combi Cleaner 40, actionat pneumatic cu comanda de la distanta, aspiratoare industriale,compresor,diverse unelte, etc…

Beneficiar: Fabrica MINET SA

Operatiune: Curatare banda transportoare fabrica de pasla

Metoda de lucru: Sablare CO2

Constatare: Banda transportoare a utilajului de produs pasla este acoperita cu reziduuri rezultate din procesul de productie.

Solutie tehnica: S-a intervenit prin sablare cu dispozitiv Karcher IB 15/80 avand in vedere ca utilajul este situat intr-o zona a fabricii unde la momentul lucrarii nu este posibil interventia cu un utilaj de forta la mare presiune.

Aveti nevoie de ajutor? Programeaza acum o inspectie GRATUITA!

Contacteaza-ne
TelefonContact