SablamTOT foloseste echipamente de profesionale, capabile sa finalizeze orice proiect indiferent de gradul acestuia de dificultate. Mai jos aveti expuse o parte din echipamentele utilizate:

Karcher IB 15/80

aparat karcher sablare cu gheata carbonica
Modelul Karcher IB 15/180 este un curatitor inovator cu gheata carbonica care foloseste peleti de gheata (dioxid de carbon solit).

Gheata carbonica nu ataca suprafetele. Curatirea cu gheata carbonica este ideala pentru inalturarea celor mai dificile tipuri de mizerie: silicon, urme de cauciuc, ulei, bitumen, cerneala, graffitti, ceara si vopsele, guma de mestecat etc.

Poate fi utilizat in absolut toate tipurile de domenii: alimentar, industrial, tipografii, constructii etc.

‣  Film de prezentare Karcher IB 15/80

 


 

Karcher HD 9/50 Pe

karcher aparat hidrosablareCu pana la 500 bari presiune de lucru, Karcher HD 9/50 Pe indeparteaza mizerii intarite si greu de inlaturat. Design-ul robust incastrat face ca aparatul sa fie extrem de stabil: poate fi transportat cu macaraua – componentele sunt pe deasupra protejate cu un cadru metalic. Acest model vine dotat cu un motor Honda pe benzina ceea ce ii confera independenta de lucru fata de sursa electrica.

Viteza este redusa automat in momentul stationarii. Astfel motorul este protejat si se salveaza energie.

Robust si durabil: noul pistol de presiune de la Karcher a fost conceput special pentru lucrari extrem de dure.

‣  Film de prezentare Karcher HD 9/50 Pe


 

Karcher HD 6/16-4 MX Plus

aparate curatare karcher

Aparat de Spalat cu Presiune cu Jet de Apa Rece, Categoria 160-250 Bari

Aparat puternic de spalat cu apa sub presiune HD 6/16-4 MX Plus cu motor in 4 poli si motor monofazic. Curatitorul are sistemul AVS, sistem patentat inpotriva rasucirii furtunului , o pompa axiala cu 3 pistoane rezistenta care ofera aparatului dumneavoastra Karcher o viata lunga fara interventii in service.

Debitul de apa si presiunea acesteia pot fi reglate simultan datorita functiei de Servo Control aflata pe tragaci.

Noul pistol Easy Press poate fi folosit pentru perioade lungi de timp cu foarte putin efort. Manerul rezistent din aluminiu, pe care se pot depozita accesoriile, poate fi reglat in functie de inaltimea dorita.

Sistemul inovativ de dozare selectiva a detergentului (Switch-Chem) permite folosirea a doua feluri diferite de detergenti din 2 bidoane de cate 2,5l fiecare fara a trebui sa va opriti din lucru.

‣  Film de prezentare Karcher HD 6/16-4 MX Plus


 

Gritco MicroStrip

aparat microstripMașinile microstrip sunt special concepute pentru a sabla cu cei mai buni abrazivi la cele mai mici presiuni . Este aparatul (industrial) cel mai precis de pe piața, pentru aplicații de curățare și de muncă delicată pentru resturari.

După ce vasul se umple cu abraziv, în primul rând este presurizat de către operator pentru a pune aparatul de sablat în modul stand-by. Acest lucru se face prin vanele auto care sunt controlate de un comutator de pe aparat sau din furtun. Pornirea/oprirea sablarii este controlata de la distanță din mânerul pachetului suplimentar de doua furtune. Supapa de aer de sablare este deschisa împreună cu vana care este închisă în mod normal -Thompson Valve II. Aceasta vana evită împușcarea de abraziv, lucru comun la aparatele de sablat convenționale.

Pentru că aparatul de sablat este deja sub presiune, abrazivul primeste imediat viteza de iesire (viteza de transport).
Contorizarea de abraziv este realizată prin crearea unei diferențe de presiune între rezervor și presiunea de sablare. Prin această diferență mică, abrazivul este ” impins ” prin orificiul fix al manșonului de măsurare, in acest fel se garanteaza un consum minim absolut chiar și la cele mai fine abrazive.

sablare microstripMașina microstrip are următoarele elemente:

• Sita din otel si capacul evita elementele nedorite în oală;
• Un filtru de aer comprimat cu golire automată;
• Manometrul care indică presiunea aerului din compresor;
• Cu ajutorul regulatorului de presiune si de masurare, presiunea de sablare dorita poate fi setata;
• Indicatorul de presiune de sablare arata diferența de presiune;
• O componenta pneumatica în partea de jos a vasului asigură un flux constant de tot felul de materiale abrazive;
• Cu modul usor de curatare a vanei Thompson Valve II, posibile blocaje ale manșonului de măsurare pot fi rezolvata cu ușurință;
• Arcul închis al valvei dozatoare reduce consumul de abraziv și evită o improscare de abraziv la pornire;
• Thompson Valve II are un manșon de măsurare intarit cu patru orificii diferite;
• Multiple puncte de distributie de abraziv sunt de asemenea posibile;
• Se respecta pe deplin Directiva Europeană privind echipamentele sub presiune 97/23/CE (PED) pentru ansamblurile sub presiune!

‣  Film de prezentare Gritco MicroStrip

 


 

DBS-100RC

echipament DBS sablare cu nisip

Aparat folosit pentru sablarea de constructii metalice și clădiri, poduri, rezervoare, conducte, suprafete de beton si pentru pregătirea suprafeței de SA 3.0

Domenii de utilizare:
• sablare de înaltă performanță pentru construcții metalice și clădiri, poduri, rezervoare, conducte, suprafete de beton
• Curățarea până la gradul SA-3, 0
• performanță de până la 15 m2 / h (a se vedea tabelul de performanță)
Proiectat pentru a lucra cu:
Orice fel de abrazive uscate, granulație maxima de 3,5 mm

Dotari:
Rezervor / capacitate de 50 de litri, ecran, capac, supapa de nisip de înaltă performanță, separator umiditate (CAF-0), usi de inspecție, cuple rapide pentru furtun ,dispozitiv de control de la distanță cu un ventil pneumatic de operare principal, dispozitiv care intrerupe functionarea daca nu primeste semnale din partea operaturului, 5 metri furtun dublu, fitinguri.

‣  Film de prezentare DBS-100RC

 


 

Uscator Tundra

uscator tundraNoua generație de uscatoare Tundra au fost proiectate cu o eficiență energetică și fiabilitate de clasa intai. Consumul minim de energie este esențial în mediul competitiv al zilelor noastre. Noul uscătorul Tundra de la Hiline va ajuta la reducerea costurilor de energie prin minimizarea căderilor de presiune și scăderea puterii absorbite.

Tehnologia Direct Expansion oferă un punct de roua constant de +3°C în orice moment, spre deosebire de alte uscătoare ,care pot lucra la +10 ° C în timpul ciclului termic. Noul schimbător de căldură de celule termice, unic dezvoltat de Tundra, oferă cel mai eficient transfer de căldură la cel mai mic cost de energie.

 


 

Aparat Steam Master

menikini steam master

 

Folosirea chimicalelor în curăţenia industrială poate fi înlocuită cu folosirea aburului uscat şi saturat, cu avantaje privind consumul de apă.
Steam master funcţionează la 10 bari şi 185°C, a fost conceput pentru curăţarea şi igienizarea diferitelor suprafeţe.
Tehnologia acestor utilaje poate genera temperaturi şi presiuni extrem de ridicate, proiectat pentru a curăţa şi steriliza suprafeţe, echipamente de lucru, utilaje şi spaţii.
Această metodă este viitorul curăţeniei industriale.

‣  Film de prezentare Steam Master – Menikini

 


 

Compresor mobil M100 KAESER

Caracteristici Tehnice:

COMPRESOR:
Debit de aer: 10,2 / 8,5 / 7,2 / 6,4 m3/min, Presiune de lucru: 7 / 10 / 12 / 14 bar
MOTOR:
Producator motor: KUBOTA, Model motor: V3800 Di-T, Putere nominal motor: 71,7 kW, Turatie la mers in sarcina: 2600 min-1,Turatie la mers in gol: 1800 min-1, Capacitate rezervor combustibil: 150 l, Greutate neta: 1495 kg, Nivel putere sonora: < 99dB (A) Conexiune aer comprimat: 3 x G 3/4, 1 x G1 1/2

‣  Film de prezentare Compresor mobil M100 KAESER