curatare hote

Curatarea sistemului de exhaustare este mandatat de lege.

Operatorii SablamTOT detin competentele necesare pentru desfasurarea activitatii de curatare hote /sisteme de exhaustare, participand la programe de perfectionare (ex. Operator in verificarea, intretinerea si repararea instalatiilor speciale de prevenire si stingere a incendiilor. (cod COR 742104), curs organizat de Centrul de informare profesionala AUSTING).

Oferim cele mai bune servicii de curatare hote

Grasimea de bucătărie călătorește în hota, prin filtrele hotei de aerisire, în tubulatura care duce la ventilatorul de evacuare de pe acoperiș. Grasimea este un combustibil care se poate aprinde la o simpla scanteiesi se poate raspadi în intreaga bucatarie si pana pe acoperis în câteva secunde, provocand daune severe si pierderi de vieți omenesti. Proprietarul sistemului de evacuare este pe deplin responsabil ca sistemul de evacuare sa fie în siguranta.

SablamTOT ofera serviciul de Curatare hote/ sisteme si instalatii de ventilare pentru evacuarea fumului si gazelor arse /sisteme de exhaustare, din bucatarie pana la acoperiș, pentru a se asigura că sistemul de evacuare este complet curățat conform standard-ului NFPA standard-96. Multi dintre concurenții nostrii curata numai in zonele pe care le puteți vedea și nu petrec destul timp pe zonele mai putin vizibile.

SablamTOT curata hota, tubulatura, ventilatorul si acoperisul dacă este necesar. Noi chiar dovedim acest lucru prin sistemul nostru de verificare foto/video!

Curatarea sistemului de evacuare în mod regulat ofera siguranța atat pentru dvs., clientii si angajații dumneavoastră. Pe lângă curățarea hotei si sistemului de evacuare din bucatarie, SablamTOT poate oferi mai multe servicii de valoare pentru restaurantul dvs., cum ar fi curatarea echipamentelor din bucatarie ori curățarea filtrului de aspirare / evacuare.

curatare tubulaturi

Curatarea Echipamentului din bucatarie si curatarea podelei din bucatarie

Cum orice proprietar de restaurant știe, echipamentele de bucatarie si podelele pot deveni extrem de murdare și grăsimea se poate instala rapid, devenind foarte dificil de eliminat. SablamTOT  curăța echipamentele de bucatarie si podelele folosind degresanți eco și aparate de curatare cu abur uscat, pentru o bucătărie curata și mai sigura.

Curatarea zonei de debarasare a gunoiului si a separatoarelor de grasimi

SablamTOT poate curăța în zona tomberoanelor și separatoarelor de grăsimi. Vom aplica degresantul nostru eco-friendly și vom curăța bine intreaga zona cu echipamentul nostru de specialitate.

Curatarea filtrului hotei aragazului

Filtrele de aerisire din cadrul sistemului de exhaustare trebuie să fie curățat în mod regulat de către personalul restaurantului. În plus, o curatare profunda executata trimestrial de catre SablamTOT ajută filtrele de aerisire a hotei sa functioneze în mod corespunzător,  fapt ce echivaleaza cu mai puțin fum în restaurantul dumneavoastră. SablamTOT curăță  filtrele de aerisire folosind echipamente specializate și solutii degresante. SablamTOT poate măsura, comanda și cumpara filtre de aerisire pentru restaurantul dumneavoastra.

Curatarea betonului

SablamTOT  indeparteaza depunerile nedorite de pe suprafetele din beton, folosind aparatele de curatare de mare presiune. Exista posibilitatea pre-tratarii suprafetei cu ajutorul degresantului nostru eco-friendly. Zonele care de obicei au nevoie de curățare sunt: zonele din spatele restaurantului, pasajele, zonele de la intrarea din fata restaurantului, zonele de parcare, etc.

Servicii extra SablamTOT

Suntem specializati nu doar în curățarea sistemelor de evacuare si a hotelor, ci va oferim si o varietate de alte servicii care va ajuta sa mentineti obiectivul dvs. intr-o conditie excelenta.


curatare hote

Restaurante
SablamTOT curata sisteme de hote si tubulaturi din diferite locatii precum fast-food-uri, pizzerii, restaurante, hoteluri, cantine, si in toate locatiile care au drept obiectiv de activitate prepararea produselor de origine alimentara.

Scoli
SablamTOT detine echipamente profesionale si forta de munca calificata pentru curatarea sistemelor de exhaustare din incinta unitatilor de invatamant: districte școlare, licee, universități, crese si gradinite.

Spitale
SablamTOT are experiență în curățarea sistemelor de exhaustare din incinta unitatilor sanitare: spitale, azile de batrani, etc. Puteți avea încredere că pacienții vor fi în siguranță atunci când apelati la noi pentru serviciul de curatare hote si tubulaturi.

Hoteluri si Cazinouri
SablamTOT poate lucra pe scară largă și in locatii dificile de curatat și avem experiența de a o face într-un timp util.


Pasii SablamTOT Curatare Hote

pasi curatare hote
1. Programare  2. Inspectie 3. Facturare

Toți clienții SablamTOT sunt introdusi în software-ul nostru de programare operatiuni, care ne avertizează în mod automat atunci când sistemul de evacuare trebuie să fie inspectat în viitor.

Odată ce specialistii SablamTOT ajung la restaurant, vor efectua o inspecție sistematică a întregului sistem de evacuare  incepand cu  inspectarea hotei, si tubulaturilor interne si externe, pana la acoperiș. Oferim un raport complet si documentam munca noastră, prin inspecții fotografice specifice. Sistemul de verificare a SablamTOT prin fotografii prevede confirmarea că lucrările executate urmeaza proceduri coerente, transparente, standardizate, asigurându-se că procesul de curățare este în conformitate cu prevederile NFPA standard-96.

După ce toate lucrările au fost verificate, SablamTOT generează o factură, care poate fi trimisa prin poștă, prin e-mail, sau prin fax, în funcție de preferințele fiecaruia. Plata se poate efectua atat in numerar cat si prin ordin de plata.


Intrebari Frecvente despre curatarea hotelor

De ce nu se poate ca angajatii mei sa curate hota?

Legislatia prevede că “întregul sistem de evacuare trebuie să fie curățate de către o companie sau persoane calificate și certificate, instruite în mod corespunzător. O lucrare de această natură necesita instrumente speciale, echipamente și expertiză pentru a curata în mod corespunzător și corect.

De ce este atat de importanta curatarea întregului sistem de evacuare al hotei?

Hotele și sistemele de protecție împotriva incendiilor au cele mai multe cerințe legale dintre toate echipamentele din bucătărie. De obicei, agentiile din departamentul de sanatate si DSV sunt preocupate de salubritate, IGSU este procupat de pericolele de incendiu, iar agentia de mediu este deseori îngrijorata cu privire la emisiile de fum din conducte. Cele mai multe incendii facilitate de gătit provin din zona de gătit, care se pot răspândi rapid în sistemul de evacuare, iar apoi pe acoperiș. Păstrarea unui sistem sigur, fără grăsimi vă poate proteja de acest pericol de incendiu.

Ce anume curatati?

SablamTOT va avea grijă de murdaria pe care o vezi în bucătărie, dar si mai important, de murdaria care nu se vede de la acoperiș în jos. Noi curățam întregul sistem de tubulatura (al sistemului de evacuare al hotei) pornind de la hota si motor, inclusiv: întreținerea ventilatorului, sonda de grăsime și ajustarea sau inlocuirea centurilor pentru a se asigura ca motorul funcționează în mod corespunzător. Apoi vom merge în josul coșului de fum în zona de plen pentru o curățare pana la metal conform standardelor NFPA 96. În cele din urmă curățam legătura pentru sistemul de stingere a incendiilor, curățam filtrele, jgheaburile de grăsime și curatam hota in interior si exterior. Întregul sistem este curatat folosind mai multe metode: aspirator cu abur uscat, aparat de spălare cu apa de mare putere, duze rotative, și aplicații chimice. Noi curatam, de asemenea, sistemul de izolare a grăsimilor de pe acoperis, oferind si o varietate de alte servicii suplimentare. În cele din urmă, finalizam un raport complet, împreună cu fotografii luate înainte și după, ca parte a sistemului de verificare SablamTOT cu poze.

Ce ar trebui sa caut atunci cand contactez o companie pentru curatarea hotei si a sistemului de evacuare?

Ar trebui să se uite la formare, certificare, reputație și numarul de ani în domeniu. SablamTOT este produsul unei colaborari stranse alaturi de companii ce activeaza in HORECA, care au utilizat serviciile noastre.

Cat de des au nevoie hota si sistemul meu de evacuare sa fie curatate?

Frecvența de curățare depinde de multe variabile: mancarurile preparate și cât de des sunt folosite sistemele. Noi programam operatiunea de curățare a hotei si a conductelor în funcție de nevoile de la fiecare locatie, lunar, trimestrial sau semi-anual.

Tags: curatare hote curatare tubulaturi